Je gift is welkom bij "We Love Marie Fonds VZW"
ING BE24 3631 0121 9338
BIC: BBRUBEBB

Marie en Vitesse

Marie en Vitesse doet beroep op onze sportieve sympathisanten. We zoeken deelnemers om uit naam van Marie mee te lopen in o.a. de Ten Miles in Antwerpen. Ook onder andere sportieve activiteiten zetten we graag onze schouders. Heb je een voorstel of idee om met je school, organisatie, vereniging, bedrijf de krachten te bundelen in een sportief evenement ten voordele van We love Marie? Laat ons snel iets weten en we denken graag samen na over een concrete uitwerking.

Marie en Vitesse op de 10 Miles - 17 april 2016

Stilaan is iedereen zich aan het opwarmen voor de jaarlijkse 10 miles in Antwerpen .

Tijdens de 10 miles (ook tijdens de marathon, de shortrun, de ladiesrun en de kidsrun) gaat Marie 'en vitesse'. Sportief de grenzen verleggen en 'een beetje afzien' is een peulenschil tegenover wat al die kleine vechtertjes in hun dagdagelijkse strijd tegen kanker moeten ondergaan.

Elke loper van het Marie-fonds zal herkenbaar zijn in de straten van Antwerpen door het grote roze Marie-hart op de loopshirts. Door elke Marie-fan te laten sponsoren, hopen we naast meer naamsbekendheid ook nog de nodige centjes in het laatje te brengen. Zo kunnen we nog meer sterrenwachters naar al de moedige vechtertjes sturen.

Je kan inschrijven tot uiterlijk 24 maart:

  1. Schrijf je in via www.chronorace.be
  2. Sluit je aan bij de bestaande groep WELO14468
  3. Ten laatste op 24 maart 2016 dient de deelnemer te storten op het rekening nummer BE14 3200 9428 5383 met mededeling "inschrijving 10 miles en naam van de deelnemer"

Je vindt op deze pagina ook onze sponsorbrief . Je kan je daarmee, geheel vrijblijvend uiteraard, laten sponsoren. Als je ervoor zorgt dat er 100 EUR sponsorgeld op de rekening van het Mariefonds gestort wordt, verbinden wij ons ertoe om jou het lidgeld terug te betalen.

Wij hopen die dag in de straten van Antwerpen veel roze harten te zien lopen, tijdens alle mogelijke afstanden. Daarvoor voorzien wij net als vorig jaar speciale textielstickers die u op uw kleding kan aanbrengen.

Wij staan alvast klaar om jullie heel hard aan te moedigen !

Bekijk de foto op onze Facebook pagina.